Подать
объявление
25 фев 2024 12:23

Оренда квартири 2+кк, 55 м2, Юніт 2, Лібчіцька 329/11, 181 00 Прага 8 - Чіміце, 24 500 крон + 4 000 крон в зборах за послуги (вода, опалення, електроенергія).
Повністю обладнана квартира 2+кк з безкоштовним паркуванням перед будинком - чіміцька долина
До квартири є доступ до саду
Пропонуємо до оренди повністю відремонтовану та повністю обладнану квартиру в Чіміцах поруч з Чіміцькою долиною площею 55 м2.
Квартира складається з 1 окремої спальні з подвійним ліжком та шафою. У вітальні є розкладний диван, телевізор та барна стійка. Квартира повністю обладнана (телевізор, пральна машина, холодильник з морозильною камерою, плита, духовка, мікрохвильова піч, посудомийна машина, повністю обладнана кухня, пилосос, моп, сушарка для білизни, фен, праска).
Квартира розташована на 1 поверсі. Швидкий Інтернет (швидкість завантаження 50 МБ) та безкоштовний доступ до Netflix, HBO GO, Amazon Prime, Disney +. Квартира знаходиться на вулиці Лібчіцька, недалеко від громадського транспорту (найближча зупинка громадського транспорту - Чіміце, 1 хвилина пішки). У цьому районі також є продуктові магазини, супермаркет, ресторани, пошта, клініка, школи, дитячі садки, кав'ярні та бари.
Деталі:
Площа: 55 м2
Ціна: 24 500 крон
Збори: 4 000 крон (збори за послуги та енергію)
Поверх: 1
Балкон: Ні
Підвал: Ні
Ліфт: Ні
Паркування: Так
Підходить для сім'ї з 2 дітьми.
Комісія для реаліті-агентства становить 1 місячну орендну плату зі зборами.

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.