Подать
объявление
15 апр 2024 09:21

Працівник в сфері будівництва.
( З досвідом)
Робота для чоловіків: Чехія.

Вік: 20-55.
Заробіток: 160 -180 kč в год. (Чистими).
Залежить від ваших навиків та вміння.
від 46 000 - 54 000 kč в місяць. Чистими (на руки, чи на карт. рахунок)
Обов'язки та навики які вимагаємо від кандидата: кладка, штукатурка, зовнішні та внутрішні роботи, навики роботи з гіпсокартоном. Робимо реконструкцію будинків та займаємось їх будівництвом з нуля.
Робоча доба: Пон. - Суб. 6:00 -18:00.
В неділю за вашим бажанням.
Кількість робочих годин в місяці ( 260 - 300 )
Житло безкоштовне, (оплачує роботодавець)
Візи не мають значення, при необхідності допоможемо.
Проїзд на роботу та з роботи за рахунок роботодавця.

Місто виконання робіт: пригород Праги. ( Benešov ).

Обов язки

До обов язків будівельника відноситься:

Виконання різноманітних будівельних робіт (укладка цегли, блоків, заливка бетону, цементної стяжки, малярні роботи, монтаж плит та перекриття, робота з проводкою, фарбування стін, поклейка шпалер, газозварювання, підготовка поверхонь до проведення робіт, художня обробка стін і т. д. );
Підготовка робочого місця, будівельних матеріалів;
Перевірка належного стану технічного обладнання;
Контроль за виконанням робіт у необхідній послідовності;

Будівельник це спеціаліст, який уміє багато та старанно працювати, логічно мислити та мати технічний склад розуму. Існують будівельники керівники та виконавці різноманітних робіт. Головна особливість роботи будівельника це необхідність працювати у команді, постійно навчатися та переймати досвід одне одного. Адже зазвичай майстри, які працюють у одній бригаді, можуть легко та якісно виконувати декілька видів робіт.

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.