Подать
объявление
18 апр 2024 12:56

Вакансія в чехії | їглава | jihlava
Робота в місті їглава на автозаводі, який виробляє найсучасніші фари для автомобілів та співпрацює з bmw, mercedes, vw та skoda, renault, honda, peugeot
Набір кожного тижня.
При прийомі на роботу будуть проводитися тести на моторику рук.
Заробітня плата ставка 22.250+ бонуси та доплати у розмірі 8000 крон. (до 32.000 kč/міс. Грубого до відрахуванняподатків) а також за 48 годин відпрацьованих над норму +10 000 крон.
Житло: ми платимо за одне ліжко до 7000 крон/місяць, якщо дорожче, то вираховуємо із зарплати. У разі переходу з гуртожитку на квартиру ми платимо 4000 крон/місяць. Умова відпрацювання 75% місячного фонду на оплату гуртожитку!
З візою захисту чехії, trvaly pobyt, возз'єднання сім'ї, паспорт єс
Графік роботи (чергування через тиждень):
1 тиждень: 6:00-14:00
2 тиждень: 14:00-22:00
3 тиждень: 22:00-6:00
Або короткий та довгий тиждень по 12 годин зміни
Компенсація на транспорт до 1500 крон на місяць (в залежності від пройдених кілометрів)
Надається безкоштовно: робочий одяг + взуття. Також обіди за зниженою вартістю за 22-47 крон. Їжа в нічні зміни безкоштовно.
Офіційне працевлаштування!
Координатор зустріне вас та заселить до гуртожитку, також при потребі супровід в
Police для отримання візи та інших документів для офіційного працевлаштування

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.